Neumann: ”Itiksen ihmiset ovat aitoja!”

Pertti ”Nipa” Neumann on huippusuosittu, pitkän linjan muusikko, joka tunnetaan koko valtakunnassa. Niin soolourallaan kuin esimerkiksi legendaarisessa Dingo-bändissä mainetta niittänyt muusikko odottaa innokkaasti joulua ja on miettinyt omalta osaltaankin jouluisen levyn tekemistä. Kysyimme ”Nipalta” hänen kuulumisiaan. – Ihan hyvää kuuluu, joulua odotellessa! Nipa kertoo hymyillen.

Jokaisella on omat joulusuunnitelmansa ja -traditionsa. Nipa toivoo omalta joulultaan rauhan ja rakkauden lisäksi hyvää mieltä ja ”skideille” paljon lahjoja.

– Lähetän myös korvatunturille paljon terveisiä! Nipa toivottaa.

Neumann asui aikoinaan Mellunmäessä ennen muuttoaan ydinkeskustaan, mutta idästä ei kuitenkaan lähdetty metron ovet paukkuen. Hyviä muistoja esimerkiksi Itäkeskuksesta riittää niin paljon, että niitä on muusikon sanojen mukaan ”Too much to list” eli ”niin paljon, että niitä on mahdotonta listata”. Muistojen lisäksi myös Itiksen alue ja ihmiset herättävät muusikossa lämpimiä tunteita.

– Itäkeskus on todella lämmin paikka sydämessäni niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Ihmiset ovat siellä niin aitoja!

Vain elämää- televisiosarjaan osallistuminen viime vuonna nostivat Nipan vanhemman tuotannon uudelleen esille, mutta pelkästään vanhaan ja hyvään ei suinkaan turvauduta. Päinvastoin.

– Tällä hetkellä inspiroidun wanhan ajan joulumusiikista ja ajattelin, että voisin tehdä itsekin jouluisen albumin.

Lopuksi Nipa lähettää terveiset lukijoille:

– Hyvää Joulun aikaa. Välittäkää toisistanne, rakastakaa paljon ja pitäkää huolta!

 

 

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net