Timo Soini toivoo jouluksi villasukkia!

Timo Soini on tullut tunnetuksi suomalaisille Perussuomalaisten johtajana, useimpien vaalien ääniharavana ja etenkin räväkästä tavastaan esittää omia mielipiteitään. Otimme yhteyttä poliitikkoon, joka kertoi meille sekä joulusuunnitelmansa että kuulumisensa.

– Erittäin hyvää kuuluu, kiitos kysymästä, Soini kertoo.

Soini, kuten kuka tahansa muukin työelämässä oleva, on kokenut urallaan niin hienoja kuin vähemmän hienoja hetkiä arkisen työnteon ohella. Parasta poliitikon mielestä on puhuminen ja haasteellisinta, hyväntahtoisesti sanottuna, hermokontrolli. Hauskoja muistoja ei tarvitse kuitenkaan hakea.

– 9. huhtikuuta vuonna 2011 oli erityisen hauska päivä, sain tuolloin paljon hauskoja lahjoja. Yksi niistä oli kirkkaassa pullossa annettu lähdevesi, luulin sitä joksikin muuksi… Lahjan antaja totesi, että se lääkitsee paremmin kuin mikään muu, Soini muistelee.

Soini on nähty useita kertoja itsenäisyyspäivän vastaanotolla eikä tämä vuosi tee poikkeusta.   Poliitikon työssä tekemistä riittää edustustilaisuuksien lisäksi muutenkin, mutta myös vapaa-aikaa jää.

– Käyn vapaa-aikana mielelläni raveissa, Soini kertoo.

Kukin joulua viettävä valmistelee ja suunnittelee omaa juhlaansa omilla traditioillaan. Soinillakin on omansa.

– Ainakin kirkko, sauna, kinkku ja vatikaanin yömessun seuraaminen. Siinähän niitä jo onkin.

Lumentulo ei ainakaan eteläisessä osassa Suomea ole lähes koskaan täysin varmaa. Ainakin tänä vuonna lunta on tullut ja mennyt vesisateiden ja lumisateiden vuorotellessa pakkasten ja plussakelien ohella. Soini toivoo omalta osaltaan valkeaa joulua, mutta on sen toteutumisen suhteen skeptinen.

– Nyt ei kyllä oikein hyvältä näytä.

Joululahjatoivelistan sisältö on jokaisella ihmisellä erilainen. Soini toivoo lahjaksi pehmeitä paketteja.

– Ehkä villasukat, ne olisivat tosi hyvät.

Poliitikko lähettää lopuksi terveisensä lehden lukijoille:

– Iloitaan elämästä!

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net