Liittymän parannustyö valmistuu

Paljon ruuhkia aiheuttanut Marjaniementien ja Itäväylän liittymän parannustyöt alkavat olla valmiit. Suoritetussa peruskorjauksessa uusittiin liittymän liikennejärjestelyt ja kunnostettiin liittymäsiltojen rakenteet.

Liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta parannettiin rakentamalla Marjaniementielle kolme kiertoliittymää. Kiertoliittymät tulivat Marjaniementien, Turunlinnantien ja Kajaaninlinnantien risteyksiin. Uudet kiertoliittymät löytyvät nyt myös Marjaniementien ja Itäkadun risteyksistä sekä Itäväylältä Marjaniementielle nousevan rampin päästä.

Esteetön kulku Iirikseen

Jalankulkureitit rakennettiin esteettömiksi, koska Marjaniementien varressa sijaitsee näkövammaisten palvelukeskus Iiris. Jalkakäytävien reunassa on myös kivetty varoitusalue suojateiden kohdalla. Pyörätiet ja jalkakäytävät erotetaan vielä toisistaan kohoraidalla ja valaisimia asennetaan tavallista tiheämpään.

Totuttautuminen uusiin järjestelyihin vie aikansa sekä jalankulkijoilta, että autoilijoilta. Ylimääräinen valppaus on syytä pitää mielessä liikuttaessa alueella

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net