Itiksen Stockmann avattiin uudistettuna

Pitkä suunnittelu- ja työrupeama sai tänään päätöksensä, kun uudistunut Itiksen Stockmann avattiin juhlallisin menoin kello yhdeksältä aamulla. Vaikka jotkut asiakkaat olivat välttäneet Stockmannia hetkellisesti remontin vuoksi, heitä tuli aamulla paikalle kymmenittäin kun Itiksen Stockmannin tavaratalon johtaja Antti Haajanen leikkasi Stockmannin avaamisen merkiksi vihreän nauhan auki.

– Onhan täällä tehty paljonkin muutoksia. Tässähän oli ennen parkkihalli. Nyt asiakkaat pääsevät suoraan autoltaan ostoksille, tavaratalon keskellä on hissejä, meille on tullut paljon uusia merkkejä muotiosastolle ja muun muassa herkkuosasto on saanut 500 neliömetriä lisätilaa, kertoo Stockmannin Suomen tavaratalojen johtaja Juha Oksanen esittelykierroksella.

Uutta herkkuosastolla on myös 60 metrin palvelulinjasto, entistä suuremmat hedelmä- ja vihannesosastot, omat osastonsa luomutuotteille sekä helppo sisäänkäynti suoraan uudistuneisiin pysäköintitiloihin, joista pääsee helposti myös verkosta tilattujen tuotteiden noutopisteeseen. Alakerrassa on niin ikään noutopiste isoille tavaroille, joita voi verkon lisäksi tilata tavaratalosta.

Muita muutoksia ovat kaarevat käytävät, graafinen, mustavalkoinen sisustus sekä tavaratalon keskiössä oleva 26 metriä korkea valopiha, johon tulvii valoa suurten ja runsaslukuisten kattoikkunoiden kautta. Stockmannille tunnusomainen Stockan kello on sijoitettu tavaratalon valopihan päätyyn.

Viralliset avajaiset vietetään yhdessä avainasiakkaiden kanssa kahden ja puolen viikon kuluttua, jonka aikana Stockmannilla tehdään vielä lopullisia, pieniä viilauksia.

– Jotkut asiakkaat ovat pyrkineet jo nyt tavarataloon, hymyilee Stockmannin varatoimitusjohtaja ja tavarataloryhmän johtaja Maisa Romanainen.

Muutto entisistä tiloista uusiin tiloihin oli mittava projekti, mutta aikaa siihen ei tuhlattu kuitenkaan liikaa. Viikonlopun aikana siirrettiin kymmeniätuhansia tuotteita ja tavaratalo oli muuton takia suljettuna vain yhden kauppapäivän.

– Lämpimän kiitoksen ansaitsevat erityisesti remonttivaiheen keskelläkin Itiksessä ostoksia tehneet asiakkaamme sekä talon toteutuksesta vastannut henkilökunta ja yhteistyökumppanit, Romanainen kiittelee.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net