Uusi Stockmann Itis avautuu 4. marraskuuta

Stockmann Itis on täysin uudistunut! Kauppakeskuksen itäpäähän muuttava moderni ja kansainvälistä tunnelmaa henkivä tavaratalo tarjoaa paljon uutta: kansainvälisiä brändejä ja uusimpien konseptien mukaisia shoppeja muodin ja kodin alueilla, upean Stockmann Herkku -ruokaosaston luomuosastoineen sekä asiointia helpottavat paikoitustilat tavaratalon välittömässä yhteydessä.

 

Tervetuloa kuulemaan Stockmann Itiksen kokonaisvaltaisesta uudistuksesta ja nauttimaan aamupalaa lehdistötilaisuuteen maanantaina 4.11.2013 klo 8.30. Tavarataloryhmän johtaja Maisa Romanainen kertoo hankkeesta ja tavaratalon uudistuksista. Lisäksi kuullaan kauppakeskuksen omistajan, Wereldhaven toimitusjohtaja Jaakko Ristolan, ja Stockmann Itiksen tavaratalojohtaja Antti Haajasen terveiset. Tilaisuus huipentuu tavaratalon avaamisen juhlalliseen nauhanleikkuuseremoniaan klo 9.00.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net