Kirjamessuilla yli 70 000 kävijää

Messukeskuksessa päättyneillä Helsingin Kirjamessuilla ja samanaikaisilla Helsingin Musiikkimessuilla, Viini, ruoka & hyvä elämä –tapahtumassa sekä Art Forum Helsingissä vieraili neljän päivän aikana 79 600 kävijää.

TNS Gallupin kävijätutkimuksen mukaan 76 % kävijöistä kertoi ostaneensa kirjan tai useampia. Kävijöistä 94 % oli tyytyväisiä tapahtuman tarjontaan ja 91 % sanoi tulevansa varmasti tai todennäköisesti messuille myös ensi vuonna. Messuille tultiin seuraamaan ohjelmaa, tutustumaan uutuuksiin ja tekemään ostoksia.

Kävijätutkimuksesta selviää myös, että painettujen kirjojen asemaan uskotaan edelleen vahvasti. Sähköisellä lukulaitteella kirjoja on lukenut vajaa kolmannes kävijöistä. Lukulaitteen aikoi hankkia vuoden sisällä lähes joka kymmenes kävijä ja hankintaa harkitsi viidennes kävijöistä. Kävijöistä 61 % uskoi sähköisen kirjan tulevan painetun kirjan rinnalle, 28 % ei usko sähköisen kirjan vaikuttavan painettujen kirjojen lukemiseen. TNS Gallup teki kyselyn 200 messuvieraalle messujen aikana.

Helsingin Kirjamessut, Helsingin Musiikkimessut ja Viini, ruoka & hyvä elämä –tapahtuma järjestetään ensi vuonna 23. – 26.10.2014 Messukeskuksessa. Ensi viikonloppuna pe-su 1.-3.11.2013 Messukeskuksessa avataan hiihtokausi ja tutustutaan viihde-elektroniikkaan tapahtumakokonaisuudessa Skiexpo, BoardExpo, Lätkä & Säbä, DigiExpo ja Hifiexpo.

Halli 6

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net