Itiksessä puhaltavat muutosten tuulet

Itis-kauppakeskuksessa on remontoitu perusteellisesti jo pari vuotta. Uudenlaisen ilmeen takana on useita ihmisiä, muun muassa kauppakeskusjohtaja Kirsi Feirikki. Kysyimme hänen kuulumisiaan.

– Oikein hyvää kuuluu! Kaksi vuotta sitten alkaneen kehitysurakan ensimmäinen vaihe lähestyy loppuaan. Aloitimme pysäköintitilojen parantamisesta ja kauppakeskuksen keskuskäytävä on täysin uudistunut joulukauden alkuun mennessä.

Vaikka remontti alkaa olla loppusuoralla, vielä on muutoksia jäljellä. Joidenkin liikkeiden paikka vaihtuu; muun muassa Stockmann muuttaa uusiin tiloihin kauppakeskuksen päätyyn. Lisäksi Itis saa muutosten yhteydessä muun muassa uuden Sushi-ravintolan.  Muutos entiseen on kuitenkin huomattava; aiemmin tukkoisen oloiset ylikulkukäytävät ovat saaneet avaramman ulkoasun, parempi luonnonvalaistus kirkastaa kauppakeskuksen ja puupenkkien tilalle on tullut tyylikkäästi muotoiltuja, pehmeitä istuimia.

Feirikin tyypillinen työpäivä on kiireinen.

– Tulen yleensä töihin seitsemältä aamulla. Aamupäivä menee kiireisimpien asioiden hoitoon. Sen jälkeen minulla on palavereja muun muassa tiimin kanssa ideoinnin merkeissä ja yritän kiertää myymälöissä mahdollisimman paljon.

Joidenkin mielestä raskas työ vaatii raskaat huvit, mutta sanonta ei päde Feirikin kohdalla.

– Vapaapäivät yritän pitää mahdollisimman kiireettöminä; pitkät aamukahvihetket, päiväunet, ulkoilu mieheni ja koirani kanssa ja television katselu ovat tyypillisiä vapaapäivän tekemisiäni.

Feirikin mielestä alkuperäiset itisläiset eivät juurikaan erotu muualta tulleista Itiksen asiakkaista.

– Viime aikoina useimmat asiakkaat ovat näyttäneet hämmästyneiltä uudistusten vuoksi, naurahtaa Feirikki hyväntahtoisesti ja lisää perään, että Itis on kuitenkin saanut paljon hyvää palautetta uudesta ulkoasustaan.

– Kehitysideat ja palaute on kullanarvoista! Saamme paljon asiakkailta palautetta ja kehitysehdotuksia, joka on todella hyvä asia. Eräs asiakas lähetti minulle viestiä, jossa toivoi Itikseen Susi-liikettä. Asiakas tarkoitti kuitenkin sushi-liikettä! Pähkäilin pitkään sitä, miten susiaiheisia tuotteita saisi markkinoitua ja kerroin eläintarvikeliikkeistämme kaiken varalta. Lopulta väärinkäsitys kuitenkin selvisi, onneksi!

Faktaa Itiksestä:

Pohjoismaiden suurin kauppakeskus

– Käsittää yli 150 liikettä, 20 ravintolaa ja toimistotiloja

– Työllistää yli 2000 henkilöä

– Valmistunut kolmessa vaiheessa vuosina 1984, 1992 ja 2001

– Hollantilaisen kiinteistösijoitusyhtiö Wereldhaven omistuksessa

 

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net