Sixten Korkman Stoassa

Professori Sixten Korkman maanantaina 7.10. klo 18 toimittaja Mirja Pyykön haastateltavana Stoassa. Euroopan talous kriisissä, euro pulassa, hyvinvointivaltio liiskana – kuinka käy? Sixten Korkman halusi tehdä kansantaloustieteestä niin ymmärrettävää, että hänen pian lukioikäinen lapsenlapsensakin siitä jotain ymmärtäisi. Syntyi Talous ja utopia – erinomainen ja painavasti suositeltava opus. Se selvittää, mikä oikeastaan vaikuttaa mihinkin ja miten ihmeessä olemme nykyiseen taloustilanteeseen tulleet. Loisteliaan uran valtiovarainministeriössä, EU:ssa ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa tehnyt professori Korkman on toimittaja Mirja Pyykön haastateltavana.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net