Asuntokauppojen vauhti ei hyydy

Itä-Helsingissä tänä vuonna jo 1.340 asuntokauppaa – Apajille aikova Säästöpankkien Sp-Koti avasi Itäkeskuksessa

Uusi kiinteistönvälitysketju Sp-Koti laajeni Helsingin Itäkeskukseen, kun Nooa Säätöpankin yhteyteen, avattiin SP-Koti Aurinkoasunnot Oy:n asuntokauppa. Avajaisissa ”Oma koti kullan kallis” teemaan oli yhdistettynä varsinainen vetonaula: esillä oli suurin Suomesta löydetty kultahippu (88 g), mikä olikin avajaisyleisön suuren kiinnostuksen kohteena.

Itäkeskuksen Sp-Koti-kauppa on nopeasti laajenevan ketjun kärkijoukkoa ja ketjun ensimmäinen keihäänkärki Helsingissä. Asuntokauppiaiden suurten joukkoon pyrkivä Säästöpankkien Sp-Koti-kiinteistönvälitysketju avasi ensimmäisen toimipisteensä huhtikuussa jo kesäkuussa ohitettiin kymmenen uuden Sp-Koti-kaupan merkkipaalu ja syksyn aikana ketju aikoo rikkoa 20:n toimipisteen rajan.

 

Kerrostalohuoneistoja myydään ylivoimaisesti eniten

 

– Toiminta-alueellamme on tehty tänä vuonna 1340 asuntokauppaa, joista kerrostaloasuntojen osuus on 1133, rivitaloasuntojen osuus on 162 ja omakotitalojen osuus on 45 kappaletta. Sp-Koti / Aurinkoasunnot tavoittelee 15-20 % osuutta, kertoo toimitusjohtaja Tuula Riuttaskorpi. 

-Nooa-Säätöpankin ja Aurinkoasuntojen arvot ovat Suomalaisuudessa ja paikallisessa asiakaslähtöisessä asiantuntevuudessa. Paikallisena toimijana voimme nyt tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua rahoituksen, vakuuttamisen, sijoittamisen ja nyt myös asuntovälittämisen saroilla, iloitsee konttorinjohtaja Linda Vassinen.

Myös uutta rakennetaan. Tässä nousee asuinkerrostalo Prisman viereen

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net