Cafe Svenkan avaus on ollut menestys

Svenkan tilat on kunnostettu yli kymmenen ammattimiehen ja usean talkoolaisen voimin. Kahvilaravintola.ja iso terassi avattiin heinäkuussa. Terassilla on jo ehtinyt olemaan Kartanon Ystävien ja ravintoloitsija-pariskunta Sanna ja Pekka Puhakan järjestämää ohjelmaa. Viimeksi tällä viikolla esiintyi 9 -henkinen Stadin juhlaorkesteri ja terassilla oli noin parisataa kuulijaa nauttimassa  tasokkasta ja leppoisasta musiikista ja elokuun illasta.

 

Cafe Svenkka on löytänyt paikkansa itähelsinkiläisten keitaana. Pääasiassa talkoovoimin siistitty kartanon puisto ja laadukas terassi sekä Sannan ja Pekan tarjoamat keittolounaat ja piiraat ovat olleet hyvä yhdistelmä. Cafe Svenkka tulee jatkamaan vuokrasopimusta toistaiseksi ja ohjelmaa on runsaasti koko syksylle.

 

Kartanon kauppa edelleen kesken

 

Kartanon kauppa on edelleen kesken johtuen Hare Krishnan valituksesta Helsingin hallinto-oikeudessa. Heille kaupunki on tarjonnut Malmin virkistyskeskusta ja sen he ovat jo hyväksyneet uudeksi tukikohdaksi ja temppeliksi. Kartanon kunnostaminen pitkittyy valitettavasti heidän valituksensa takia. Keskimäärinen käsittelyaika hallinto-oikeudessa on 8 kuukautta.

 

Lisätietoa Cafe Svenkan ohjlmista ja tapahtumista www.facebook.com/puotilankartano sekä www.svenkka.fi

Cafe Svenkan

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net