Ilkivaltaa päiväkodin pihalla

Päiväkoti Kukkaniityn pihalla on jo monien vuosien aikana esiintynyt ilkivaltaa. Pihalta löytyy viikonlopun jälkeen paljon roskia, lasin siruja ja tupakka askeja. Huoltomiehet eivät millään ehdi siivota viikonlopun sotkuja ennen lasten tuloa päiväkotiin ja joistain roskista voi olla jopa vaaraa lapsille.

 

Viimeviikonloppuna päiväkodin pihalta oli kaadettu suuri koivu ja yhtä mäntyä oli aloitettu sahaamaan. Kaikkien onneksi koivu ei ollut kaatunut rakennuksen päälle. Mänty, jota oli alettu sahaamaan herättää suurta huolta. Mikäli sitä ei piakkoin kaadeta ammattitaitoisesti, se saattaa kaatua väärään suuntaan tai väärään aikaan. Asiasta on tehty rikosilmoitus. Alueella ei ole valvontakameroita.

 

”Ilmiselvää ilkivaltaa tämän on, kukaan ole missään vaiheessa tilannut puunkaatoa” päiväkodin johtaja Marja Lahti hämmästelee.

 

Vaikka poliisit ovat moneen kertaan käyneet pihalla, ovat ilkivallan tekijät aina lähteneet hetkellisesti karkuun, todennäköisesti lähellä sijaitsevaan metsään. Poliisien mentyä he tulevat takaisin päiväkodin pihalle riehumaan ja juhlimaan. Ja sama meno jatkuu joka viikonloppu.

Päiväkotia käyvien lasten vanhemmat toivovat, että asioihin tulisi muutos mahdollisimman pian ja tähän ilkivaltaan puututtaisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net