Matot puhtaiksi oikeilla välineillä

Matonpesupaikoilla on viime viikkoina ollut kiirettä. Lämpimästä säästä huolimatta on ajoittain jouduttu odottamaan kuivaustelineeltä vapautuvaa paikkaa. Tyypillisesti matonpesuun lähdetään useamman maton kanssa ja kerrallaan viivytään kolmesta neljään tuntiin. Mikäli mattoja on todella paljon, on urakka parempi jakaa useammalle päivälle.

Mäntysuopaa ja kunnon harja

Kauniissa säässä mattojaan pesevä Jaana Helenius kertoo luottavansa perinteisiin keinoihin: ”Mäntysuopa, hyvä harja ja oikea asenne ovat tässä hommassa parhaat välineet”. Jaanan vieressä pesupuuhissa oleva Hilkka Sihvonen nyökkäilee Jaanan puheita ja kertoo itse käyttävänsä valkoisien mattojen kohdalla mieluummin Marcelle-saippuaa kuin mäntysuopaa. ”Minulle on valkoisiin mattoihin jäänyt mäntysuovasta raitoja, mutta Marcelle-saippuan kanssa tätä ongelmaa ei ole ollut.”

Yhden viestin mattopyykkärit haluavat vielä virkamiehille lähettää: ”Huolehtikaa että mattojenpesupaikoilla mankeli ja muut välineet ovat huollettuja ja käyttökuntoisia”.

Yhteiset Mattopesu kuva 1 sivulle 7

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net