Kalasataman autoramppi pysähdyksissä

Itäväylää käyttävät  päivittäin kymmenet tuhannet autoilijat. Monet ovat huomanneet Kulosaaren sillan etelän puoleiseen kylkeen nousseen valtavien telineiden päälle rakennetun rampin. Kyseinen ramppi liittyy rakenteilla olevan asuinalueen rakentamiseen Kalasataman metroaseman kohdalla myös Kulosaaren sillan päälle. Tällöin autoliikenne joudutaan ohjaamaan väliaikaiselle reitille.

Autorampin rakennustyö Itäväylältä Hermannin rantatielle ja Sörnäisten rantatielle on kuitenkin pysähdyksissä kaavavalituksen takia. Liikenneinsinööri Johanna Iivosen mukaan työn touhuun päästään aikaisintaan kesäkuussa.

– Tarkoitus on heti päästä jatkamaan kun asia on selvitetty, Johanna kertoo.

Tämä ei tarkoita, että ramppi valmistuu heti. Liikenneinsinöörin mukaan ramppi avataan parhaimmassa tapauksessa elo-syyskuussa.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net