Kehä I:n ja Itäväylän liittymä

Kehä I:n ja Itäväylän liittymän risteys-suunnitelmaa johtaa tällä hetkellä maan alta koukkaava kaukalotunneli.

Tässä mallissa Itäväylä kulkee tunnelissa liikennevalo-ohjatun liittymän alapuolelta. Kehä I:lle rakennetaan erillinen silta Turunlinnantien risteyksen yli ja Visbynkadulle Itäväylän ylitse. Suunnitelman heikkous on se, että Kehä I:ltä ei pääse suoraan enää Itäkadulle ja Turunlinnantielle. Autoilijan täytyy kiertää näille kaduille joko Kauppakartanonkadun tai Visbynkadun kautta.

Rakentaminen alkanee aikaisintaan vuonna 2017. Hinnaksi on arvioitu 83 miljoonaa euroa. Valtio on myös sanonut olevansa valmis maksamaan osan kustannuksista ja hinnan jakamisesta sovitaan tarkemmin jatkosuunnittelun yhteydessä.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net