Puotinkylän Valtti vauhdissa

Puotinkylän Valtin vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Kennet Holmström aloitin vuoden alusta toiminnanjohtajana ja on päässyt mukavasti sisään hommiin. Kokemusta joukkueenjohtajuudesta Kennetillä on muutaman vuoden takaa, joten seuratuntemus on vahvalla pohjalla.

 

Talvi ja kevät ovat olleet kentän hoidon kannalta haastavia, lumen paljouden takia. Kentästä kaksi kolmasosaa on kuitenkin lämmitettyä aluetta, joten auraamisen jälkeen pelialue on pysynyt erinomaisessa kunnossa.

Valtti 2  Uusinta Valtissa on Itä-Helsinki United-yhteenliittymä, joka on kasattu naapuriseurojen kanssa. Tämän tarkoituksena on kasata lähialueen parhaille pelaajille mahdollisuus pelata huippujoukkueessa, lähellä kotia ja kohtuuhintaisesti. Itä-Helsinki United-joukkueita on perustettu P00- ja P01-ikäluokissa. Myös P02-ikäluokassa on jo tapahtumia, vaikkei joukkuetta ole vielä varsinaisesti perustettukaan.

Valtti pyrkii kovasti kasvattamaan harrastajamäärää, tarjoamalla jalkapalloa kaikille. Joukkueita on 07-syntyneistä ikämiehiin sekä äijä- että mimmifudista aikuisille harrastajille ja Kennet henkilökohtaisesti toivoo, että nimenomaan tyttöpuoli lähtisi kasvuun lähivuosina.

Kevät on selkeästi osoittanut, että uusia harrastuksia haetaan ja uusia pelaajia on tullut jalkapallon pariin. Kesältä odotetaan paitsi pian alkavia sarjoja myös turnauksia ja tietysti kotipelejä Puma Areenalla Puotilassa. Valtti toivoo saavansa paljon katsojia sekä nuorten-, että edustusjoukkueiden peleihin.

 

Valtti 1

Seuraan voi ilmoittautua suoraan kotisivujen kautta www.valttifutis.fi ja sieltä valitsemalla oikean ikäluokan tai sitten ihan kentälle tulemalla. Toki mielellään voi myös laittaa sähköpostia allekirjoittaneelle osoitteeseen toimisto@valtti.info. Valtissa löytyy joukkueet sekä kilpatasolle, että harrastajatasolle.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net