Retkipäivä kannustaa koko Suomen retkeilemään

Lauantaina 20.4.2013 vietetään Suomen ensimmäistä Retkipäivää. Retkipäivänä kuka vaan voi järjestää omanlaisensa retken ja kutsua muitakin mukaan!

 

Wikipediakaan ei kerro mikä on retki. Siinäpä retken viehätys, retki kun voi olla mitä vaan: kymmenestä minuutista kahteen päivään, yksin tai sadan ihmisen kanssa, kaupungissa, luonnossa, raitiovaunussa, kivellä, puussa, yhdellä jalalla, silmät kiinni, tanssien, hymyillen, pyörällä, juosten, kävellen, istuen, koiran kanssa, lintuja bongaten, kaloja onkien…

 

Retkipäivän tarkoituksena on innostaa ja kannustaa ihmisiä retkeilemään enemmän. Ideana on, että ihmiset tutustuisivat omaan lähiseutuunsa enemmän, lähtisivät haaveidensa retkelle ja saisivat uusia elämyksiä luonnosta. Retkipäivän taustalla on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset.  ”Haastamme kaikki lähtemään omanlaiselleen retkelle lauantaina 20.4. Retkelle voi lähteä omalla porukalla tai järjestää avoimen retken, johon kuka tahansa saa osallistua. Hauskoja retkipaikkoja voi löytyä melkein omalta takapihaltakin. Retkipäivä on myös oiva tilaisuus vaikka avata grillikausi, jos sitä ei ole vielä tehnyt!” kannustaa Retkipäivän taustalla toimiva Elli Keisteri-Sipilä.

 

Retkipäivän nettisivuilta www.retkipaiva.fi löytyy tietoa Retkipäivästä ja sinne voi myös jättää oman retken tiedot. Lisäksi vinkkejä hyvistä retkipaikoista voi lähettää osoitteeseen partio.retkipaiva@gmail.com,  niin ne lisätään myös Retkipäivän karttaan.

 

Lisätiedot

 

www.retkipaiva.fi

https://www.facebook.com/events/392500537511493/

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net