Yrittäjät ja järjestöt ostivat kartanon

Puotilan kartanon kauppa toteutettiin perusettavan kiinteistöyhtiön lukuun. Itis-lehden tavoittama Puotila-seuran puheenjohtaja Pirjo-Liisa Kangasniemi kertoo mukana olevan alueemme paikallisia yrittäjiä, yksityisiä henkilöitä, Lions Clubit ja Puotila-Seura. Laskiaissunnuntaina 10.2. klo 11.00 on kartanollakoko perheen laskiassunnuntaitapahtuma, jossa myös tiedotetaan asukkaille Kartanon suunnitelmista ja miten pääsee mukaan Kartanon ystäviin tai kiinteistöosakeyhtiö Kartanoon.

Kahvila-ravintola auki jo kesällä 2013?

Pehtoori rakennukseen ollaan suunnittelemassa kahvila-ravintolaa, joka olisi auki päivittäin. Tavoitteena on, että Pehtoori olisi avoinna jo kesällä 2013. Suunnitelmat ja aikataulut tullaan esittelemään lähiasukkaille helmikuun aikana, ehkä jo laskiaisriehassa kuullaan lisää.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net