Laskiaistapahtuma Kartanolla 10.2.

Puotilan kartanolla järjestetään koko perheen laskiaistapahtuma laskiaissunnuntaina 10.2. klo 11.00. Tapahtumassa tiedotetaan asukkaille Kartanon suunnitelmista ja miten pääsee mukaan Kartanon ystäviin tai kiinteistöosakeyhtiö Kartanoon. Tervetuloa nauttimaan hernerokkaa ja kuumia grillimakkaroita tai laskemaan mäkeä. Järjestää Puotila-seura.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net