Turvatiimi jatkaa Itiksessä

Kauppakeskus Itis kilpailutti turvallisuuspalvelukokonaisuuden osana mittavaa kehityshankettaan. Pitkäaikainen yhteistyö Turvatiimin kanssa jatkuu uudistetun asiakaslähtöisemmän palvelumallin myötä. Itiksen kokonaisvaltainen kehityshanke käsittää kauppakeskuksen sisä- ja ulkotilojen uudistamisen lisäksi lukuisia muita hankkeita, joilla kauppakeskuksen toiminnallisuutta ja viihtyvyyttä parannetaan. Huomiota kiinnitetään asiakkaiden opastukseen, järjestyksenvalvontaan, siisteyteen, paikoituksen toimivuuteen ja opasteisiin.

Kauppakeskus Itiksen vartioinnista on jo kymmenkunta vuotta vastannut markkinoiden johtava paikallinen turvallisuuspalveluyritys Turvatiimi. Pitkäaikainen kumppanuus sai jatkoa uudistetun palvelusopimuksen ja palvelukokonaisuus myötä.

Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro: ”Olemme iloisia, että saimme jatkaa yhteistyötä Itiksen kanssa ja olla osaltamme mukana tässä mittavassa uudistushankkeessa. Pitkäaikainen kumppanuutemme sekä asiakastuntemuksemme ovat vahva pohja tätä asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita tukevaa, joustavaa turvallisuuspalvelukokonaisuutta rakennettaessa. Turvallisuuspalveluilla on monta roolia – järjestyksenvalvonnan lisäksi varmistamme asioiden ja asioinnin sujuvuuden koko kauppakeskuksen ympäristössä. Miellyttävän asiakaskokemuksen tuottaminen on tässä kokonaisuudessa keskeinen elementti unohtamatta nopeaa reagointi- ja toimintakykyä mahdollisissa häiriötilanteissa. Tulemme tukemaan Itiksen uutta ilmettä myös uudistumalla itse. Tämä näkyy uusina palvelumuotoina sekä esimerkiksi työasuissamme.”

Kauppakeskuksen johtaja Kirsi Feirikki: ”Päädyimme jatkamaan pitkäaikaista yhteistyötä Turvatiimin kanssa, koska uskomme heidän kykyynsä uudistua ja monipuolistaa palveluvalikoimaansa Itiksen uudistumisen myötä. Turvatiimin asiakaspalvelijoilla ja järjestyksenvalvojilla on jatkossa merkittävä rooli heidän päivittäisessä työskentelyssään Itiksen asiakasrajapinnassa. Uusi Infopiste sekä palveluhenkilökunnan lisääminen mahdollistavat asiakkaillemme ja kauppiaillemme entistä parempaa palvelua sekä turvallisen ja viihtyisän kauppakeskusympäristön.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net