Itäkeskuksen postissa voi äänestää ennakkoon

Kunnallisvaalien ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin 23. lokakuuta saakka. Posti on toiminut jo yli 40 vuoden ajan tuttuna ja luotettavana äänestyspaikkana ja ennakkoon voi tänäkin vuonna äänestää muun muassa 44 postissa eri puolilla Suomea. Itäkeskuksessa äänestää voi Tallinnanaukion postissa. Itähelsingissä myös Vuosaaren, Kontulan ja Herttoniemen posteissa järjestetään ennakkoäänestys.

Ennakkoon äänestäminen on vaivatonta. Äänioikeutettu voi äänestää ennakkoon missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa ja mukaan tarvitsee ainoastaan kuvallisen henkilöllisyysasiakirjan, esimerkiksi passin tai ajokortin.

Myös aukioloajat ovat joustavat. Kolmena ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä: keskiviikkona 17.10., torstaina 18.10. ja perjantaina 19.10. ennakkoäänestyspostit ovat auki kyseisen postin normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Viikonloppuna 20.- 21.10. ennakkoäänestyspostit ovat auki kello 10-16. Kahden viimeisen ennakkoäänestyspäivän aikana eli maanantaina 22.10. ja tiistaina 23.10. ennakkoäänestyspostit aukeavat myymälän normaalin aukioloajan mukaan, mutta kaikki ennakkoäänestyspostit pitävät ovensa auki molempina päivinä klo 20 asti.
Ennakkoäänestyspostien ja myös muiden ennakkoäänestyspaikkojen sijaintia ja aukioloa asiakkaat voivat tiedustella oikeusministeriön vaalipalvelunumerosta 0800 9 4770 (suomeksi), 0800 9 4771 (ruotsiksi) tai verkkopalvelusta www.vaalit.fi.
Ennakkoon äänestäminen on vaivatonta. Mukaan tarvitsee virallisen kuvallisen henkilöllisyysasiakirjan, esimerkiksi passin tai ajokortin.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net