“Puotila forever lives in my mind”.

”Lapsuudessa aurinko paistoi pilven takaakin. Asuin 1960- ja 1970-luvuilla 53 neliön kaksiossa äitini, isäni ja pikkusiskoni kanssa. Keittiössä kylmä kaappi, kellarissa kylmä varasto. Lauantai-iltaisin saunassa oli puoli tuntia löylyhuonetta ja puoli tuntia pesuhuonetta. Olohuoneen ikkunamme sijaitsi pyörien yläpuolella 2. kerroksessa. Ihailin koteja, joissa oli parveke.”

Rusthollarintien punaisissa taloissa lapsuutensa viettäneen muistelmia.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net