Kultaisia iskelmiä svengaten 8.9.

Jaso Big Band laulusolisteinaan Mikael Konttinen ja Anne Tanskanen sukeltavat iskelmien pyörteisiin – svengaten! Vuotalon konsertissa 8.9. klo 15 esitetään iskelmätaivaan helmiä menneiltä vuosikymmeniltä. Ohjelman painopiste on suomalaisten hyvin tuntemissa kappaleissa, jotka vanhemmassa polvessa herättävät kauniita muistoja. Mukana on myös tuttuja sävelmiä maailmalta, jotka ovat jättäneet jälkensä monien sydämiin. Tutut sävelmät svengaavat ja saavat jalan vipattamaan kapellimestari Ari Jokelaisen johtaman ison orkesterin käsittelyssä.

Mikael Konttinen on 28-vuotias Tukholmassa syntynyt, Pylkönmäellä varttunut, nykyään Helsingissä asuva solisti, joka loi suhteen musiikkiin jo lapsena. Mikaelin musikaalisuus on “sukuvika”, sillä jo hänen isoisänsä isä, kuten pappansakin olivat koko lähiseudun tuntemia pelimanneja ja hänen isänsä toimi tanssimuusikkona. Mikael on soittanut pianoa ja laulanut kuoroissa koko ikänsä.

Mikael Konttinen nousi suuren yleisön tietoisuuteen, kun yli kaksi miljoonaa tv-katsojaa näki hänet esiintymässä vuoden 2006 Itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa Kaartin Soittokunnan solistina. Mikaelin laulajanura on vasta alkutaipaleellaan, mutta silti hän on ehtinyt esiintyä monissa tv-ohjelmissa, tanssilavoilla, hääjuhlissa, laivoilla, musikaaleissa, erilaisissa konserteissa ja yritysjuhlissa. Mikael valmistui tammikuussa 2011 Suomen Ilmailuopistosta ammattilentäjäksi.

Anne Tanskanen on iloinen musiikin moniosaaja, jonka juuret ovat Juukassa. Vuonna 2003 Anne valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta. Anne valittiin Tangomarkkinoiden Tangoprinsessaksi vuonna 2007, hän osallistui Tangokilpailuun myös kesällä 2012. Hän on keikkaillut aktiivisesti Lupa soittaa -bändinsä kanssa musiikin lehtorin työn ohessa. Upean lauluäänensä lisäksi hän on myös monipuolinen säestäjä ja pianisti.

Seitsemäntoista -miehinen Jaso (Jazz Society Big Band) on tehnyt yli 30 vuotta musiikkia. Yhtye on kiertänyt puhaltamassa hyvää tuulta juhlakansaan tuhansissa tilaisuuksissa Suomessa, Euroopan maissa ja USA:ssa.

Ari Jokelainen on aloittanut Jason kapellimestarina keväällä 2012. Hän on työskennellyt useiden ulkomaisten ja suomalaisten muusikoiden kanssa. Saksofonia soittava Jokelainen on myös opettanut Stadian ammattikorkeakoulussa ja johtanut Bygga Big Bandiä. Puolangassa syntynyt Jokelainen valittiin 1999 Vuoden taiteilijaksi Pori Jazzeilla. “Jazzissa tärkeintä on rytmi. On ihan sama mitä soittaa, kunhan se toimii rytmisesti ja svengaa”, kiteyttää Jokelainen jazzin perusolemusta. Jasoa (Jazz Society Big Band) alusta lähtien luotsannut Raimo Henriksson luopui tehtävästä viime vuonna.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net