Automatisointi jatkuu sittenkin

Helsingin metron automatisointiprojekti jatkuu sittenkin alkuperäisen sopimuksen mukaisesti Siemensin toimittamana. HKL:n johtokunta on hyväksynyt Siemensin kanssa neuvotellun etenemissopimuksen.

Etenemissopimuksessa määritellään, että automatisointi toteutetaan alkuperäisen sopimuksen mukaisesti ja sen määrittelemässä kustannusarviossa, mutta toimituksen sisältöön ja vastuisiin liittyvät erimielisyydet siirretään välimiesoikeuden ratkaistavaksi. Välimiesoikeuden käsittely alkaa vasta, kun kaikki automatisoidut junat ovat liikenteessä. Sopimuksen myötä Länsimetron liikenteen aloitus voidaan tehdä suunnitellussa aikataulussaan.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net