Ferrarit muuttivat Herttoniemeen

Lehtemme ilmestymisalueella asuvat autofriikit osaavat jo nimetä ne parikymmentä pihaa joiden parkkipaikoilta tai talleista löytyy oikea Ferrari. Sen sijaan Herttoniemen teollisuusalueen itäpäässä viime aikoina ajelleet ovat varmasti hieraisseet silmiään useampaan kertaan. Toinen toistaan hienompia eurooppalaisia urheiluautoja on kiiltää kilpaa Mekaanikonkadun kaduilla ja pihoilla.
Ensin Mekaanikonkadulle saapui Timo Turunen ja perässä tulivat Ferrarit.
”Herttoniemessä on merkittävä autokaupan keskittymä ja on varsin luonnollista, että päätimme ottaa toimitilamme myös Ferrarin käyttöön”, kertoo Uniq Car Centerin myyntijohtaja Timo Turunen. ”Palvelemme täältä kuitenkin koko Suomea.”

Ferrarin omistajaksi lähes vakioauton hinnalla

Kun vanhemman harrasteauto-Ferrarin omistajaksi pääsee Suomessa 50-60 tuhannella eurolla, on uuden menopelin hankkiakseen varauduttava maksamaan kerrostalokolmion verran, eli noin 350.000 euroa. ”Ferrarin hankkiminen on usein pitemmän suunnitelman pohjalta tehty ratkaisu ja autoja myydään tasaisesti ympäri vuoden”, kertoo Turunen, ”Suomessa on 200 rekisteröityä Ferraria ja niistä puolet sijaitsee pääkaupunkiseudulla”.

Saksalaisia laatuautoja on alueella useammassa liikkeessä

Uniq Car Centerin valikoimista löytyy laajemmin eurooppalaisia laatumerkkejä. Kaikkiaan valikoimissa on kerrallaan noin 70 autoa. Myyntinäyttelyn lisäksi Mekaanikonkadun toimitalossa sijaitsee huolto.
Kahden kivenheiton päässä Ferrareista löytyy lisää eurooppalaisia laatuautoja. Sports Car Centerin upouudessa toimitalossa pääsee ihailemaan kärkimerkkien, kuten Mercedeksen, Porschen tai BMW:n kärkituotteita. Kaukana ei ole myöskään Vehon valikoimat. Herttoniemen teollisuusalueelle voi siis huoletta viedä maalaisserkkunsa autoajelulle ja hämmästymään kaupunkilaisten autotarjontaa.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net