Sopimukset puretaan

HKL:n ja Siemensin väliset sopimukset Helsingin metron ja Länsimetron automatisoinnista puretaan. HKL:n johtokunta päätti asiasta tänään 16.5. pidetyssä ylimääräisessä kokouksessaan. Sopimuksesta on neuvoteltu tiiviisti viimeisten kahden viikon ajan. HKL ja Siemens eivät kuitenkaan päässeet neuvotteluissa yhteisymmärrykseen sopimuksen jatkamisen edellytyksenä olevista asioista.

HKL käynnistää seuraavaksi pikaisella aikataululla kulunvalvonnan kilpailuttamisen. Uusittu kulunvalvontajärjestelmä ei mahdollista automaattiajoa, mutta antaa mahdollisuuden metroliikenteen laajentamiseen ja nykyistä tiheämpiin vuoroväleihin myös kuljettajan ajamissa metrojunissa.

Tavoitteena on päättää uuden kulunvalvontajärjestelmän toimittajasta syksyllä 2012 ja solmia sopimus vuoden 2012 loppuun mennessä.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net