Myllypuroon uusi partiolippukunta

Partiotoiminta laajenee seuraavaksi Myllypuroon, kun Pääkaupunkiseudun Partiolaiset perustaa alueelle uuden partiolippukunnan. Lauantaina 19. toukokuuta on mahdollisuus kuulla lisää ja kokea itse, mitä partio on Myllypurossa leikkipuisto Myllynsiiven pihalla.

Myllypuron alueella on herännyt koko ajan kasvavaa kiinnostusta partiota kohtaan, joten Pääkaupunkiseudun Partiolaiset haluaa tuoda harrastuksen myös myllypurolaisten lasten ja nuorten lähelle. Tarvetta uudelle lippukunnalle on, sillä lähialueilla toimivat lippukunnat eivät pysty ottamaan kaikkia kiinnostuneita mukaan toimintaansa. Tavoitteena onkin perustaa Myllypuroon uusi lippukunta, jonka toiminta alkaa ensi syksynä.

Ensimmäisiä askelia uuden lippukunnan perustamiseksi otetaan tulevana lauantaina, 19. toukokuuta 2012, kun partiolaiset esittelevät toimintaa ja uutta lippukuntaa leikkipuisto Myllynsiiven pihalla kello 10–14. Tapahtumassa esitellään partiota harrastuksena erilaisilla toimintapisteillä, jotka sopivat koko perheelle. Myllynsiiven pihalla on myös vohveleita, kahvia ja mehua myynnissä.

Aikuiset tervetulleita mukaan toimintaan

Partio on koko perheen harrastus, ja mukaan tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia suunnittelemaan ja perustamaan uutta lippukuntaa. Partiossa aikuinen saa olla mukana tarjoamassa nuorille ja lapsille oppimisen elämyksiä ja laadukasta vapaa-ajan toimintaa. Vaikka partio on nuorisojärjestö, tarvitaan toimintaa tukemaan ja vetämään aikuisia.

Partio on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa monipuolinen ja luonnonläheinen toiminta yhdessä toisten kanssa. Partiossa toimitaan omanikäisten lasten ja nuorten ryhmissä, lisäksi partiolippukunnassa on erilaisia johtajatehtäviä yli 15-vuotiaille. Partiossa on hyvät koulutukset ja oppaat johtajille sekä valmista ohjelmaa viikoittaisiin kokouksiin, joten partioon voi helposti tulla mukaan ilman aiempaa kokemusta.

Partiossa pääsee yhden harrastuksen sisällä kokeilemaan paljon erilaisia asioita turvallisessa ympäristössä. Partiossa voi tehdä kaikkea kiipeilystä ruuanlaittoon ja retkistä työntöautojen rakenteluun. Monille tärkeintä partiossa ovat ystävät ja jokaviikkoinen tapaaminen oman ryhmän kanssa

Tervetuloa leikkipuisto Myllynsiipeen kuulemaan lisää partiosta lauantaina 19.5.2012 kello 10–14.

Lisätietoja:

järjestösihteeri Hanna Grönlund

hanna.gronlund@partio.fi

(09) 8865 1223

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net