Ilmianna hyvä tyyppi! Palkintona lehtijuttu!

Haluamme tarjota lukijoillemme juttuja arjen sankareista, heistä yhteisönsä tukipilareista, ilahduttajista ja puuhaajista, jotka ovat lehtijutun arvoisia mutta kukaan ei tiedä heistä.

Letterbox-median lehdet Itis, Hellas, Tikkurila, Malmi, Leppävaara ja uusimpana tulokkaana Molari (Matinkylä-Olari) etsivät kiinnostavia alueensa persoonia, joita tuoda esille lehdessä.

Sellainen voi esimerkiksi olla paikallinen intohimoinen puutarhuri, postimerkkien keräilijä, kunnallispoliitikko, muusikko, taiteilija, eläintensuojelija tai kuka tahansa joka persoonallaan tai tekemisillään tuo intoa ja nostetta alueelleen, mutta on kenties liian vaatimaton tuomaan itseään esille. Ilmianna hänet meille! Vieläkö löytyy kylähulluja? Tunnetko maailman parhaimman tyypin? Asuuko naapurissasi väsymätön puuhaihminen joka pakertaa asuinympäristönsä eteen? Oletko itse sellainen?

Ota yhteyttä toimitukseemme: puh. 045-8653130

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net