Puotila-Seura ajaa alueemme asioita

Aktiivinen kaupunginosayhdistys Puotila-Seura piti sääntömääräisen kevätkokouksen. Asialistalla olivat normaalit päätösvalta-asiat ja asialistan hyväksyminen. Hurttia huumoriakin edustanut kokous pohti puheenjohtajan grillausta ja asialista päätettiin hyväksyä ”kaikesta huolimatta”. Huumorilla höystettyä kokousta veti seuran puheenjohtaja Pirjo-Liisa Kangasniemi ja vaikka asialista eteni hyvällä hengellä, myös huolen aiheita tuotti etenkin Puotilan Kartanon kohtalo.

Alueen ihmiset ovat huolissaan kartanon kohtalosta ja Puotila-Seura pohtikin toimenpiteitä asian edistämiseksi. Helpotusta ei tuone kaupungin huono taloustilanne, joskin yksityisen historiallisen talon kunnostustyöt epäiltiin ajautuvan museovirastolle. Puotilan kartanolle halutaan ylläpitää medianäkyvyyttä sekä pohtia mitä ja miten asiaa voisi parhaiten edistää. Kartanon puolesta voi Facebookissa allekirjoittaa sähköisen addressin.

Myös Puotilan Kyläjuhlan, Meripäivien onnistunut järjestäminen oli johtoryhmän asialistalla. Perinteistä Meripäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 26.5.2012 kello 11-15 Puotilan venesatamassa, joten järjestelysuunnitelmat lienee onnistuneen Puotila-Seuran suunnitelmien mukaisesti.
”Onnellisten ihmisten kaupunki”

Millainen paikka Puotila on elää? Johtoryhmän kokousta vakoilemassa ollut toimittaja kyseli mukana olleilta mietteitä omasta asuinpaikastaan. Merellisyys oli kantava teema lähes jokaisen vastauksessa ja lisäksi alueen historiallisuus ja kartano olivat kaikkien huulilla. Jopa runolliseen ilmaisuun yltäneitä vastauksia ohessa:

”Mahtava saaristomaisema, jonka historia ja kartano kantavat syvällisiä argumentteja joita seurataan.”
”Merellistä ilmaa jota hengittää”
”Iloisten ihmisten kylä jossa kaikki auttavat toisiaan.”
”Onnellisten ihmisten kaupunki”
”Meri, naapurit, joutsenet”
”Ihmisten yhteisö”
”Menossa samaan suuntaan kuin muut, pistää vaan enemmän hanttiin kuin muut”
”Puotinkylän Valtti, urheiluseura on toiminut yli 50 vuotta”
”Puistot ja urheilukentät, arvostavaa nuorisotyötä, mukavaa seurata urheiluseuroja kuten jalkapalloa joka on erinomainen esimerkki siitä, miten hyvin maahanmuuttajat on otettu vastaan ja katsella pelejä joissa puolet on mustia ja puolet valkoisia ja nauru raikaa.”
”Hyvä paikka elää lasten kanssa, asukaspuistot, palleropiiri, uimaranta, ulkoilu, lemmikit – tosin surettaa että yhteinen olohuone, Puotilan kartano, on toistaiseksi suljettu.

Puotilan-Seuran kokouksissa käsitellään tärkeitä asioita hurttia huumoriakaan unohtamatta.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net