Jukka Poika esiintyy uuden levynsä julkaisemispäivänä Sellosalissa maaliskuussa. Yhtye ehti jo tehdä suomalaista rytmimusiikkihistoriaa “Kylmästä lämpimään” -levyn ja sen lukuisten singlejen muodossa. Pitkään jatkunut listamenestys ja erinomaiset live-esiintymiset yhdessä ennenkuulumattoman tuhdin radiosoiton kanssa mahdollistivat sen, että bändi pokkasi platinalevyn tekosistaan 2011. Tällä hetkellä ryhmä on maamme halutuimpia rytmimusiikkikokoonpanoja ja esiintymiset ympäri Suomen ovat liki poikkeuksetta loppuunmyytyjä.

Jukka Poika esiintyy Sellosalissa

Jukka Poika julkaisee uuden albumin “Yhdestä puusta” 14.3. ja saman päivän iltana kokoonpano on nähtävissä Sellosalissa. Levyltä julkaistiin single “Älä tyri nyt” 13.2. Uusi sinkkulohkaisu on albumin toinen – levyn ensimmäisenä sinkkuna julkaistu “Silkkii” kuului viime vuoden soitetuimpiin kotimaisiin kappaleisiin ja sai myös Emma-palkinnon vuoden kappaleena. Levyn julkaisee Suomen Musiikki.
“Älä tyri nyt” edustaa sävyltään tulevan albumin tummempaa puolta. Levy on edellisen, platinaa myyneen “Kylmästä lämpimään” – levyn tavoin tuottaja Bommitommin käsialaa ja rytmeistä vastaa Jukan keikoiltakin tuttu kokoonpano Sound Explosion Band. Albumi on sekä musiikillisesti että aiheiltaan monipuolinen kokonaisuus, jolta löytyy mm. sosiaalisesti kantaaottavia tekstejä, oivaltavaa arkista havainnointia sekä lovers-henkisiä paloja.

Vastikään myös live-esiintyjän Emma-palkinnolla palkittu Jukka Poika viettää kevään ahkeran keikkailun merkeissä, helmikuussa DJ-voimin ja levyn ilmestyttyä Sound Explosion Bandin taustoittamana.

VOITA LIPUT JUKKA POJAN SELLOSALIN KEIKALLE!

itis-lehti arpoo kaksi pääsylippua Sellosalin keikalle! Osallistu kilpailuun, klikkaa ylävalikosta “Voita liput” Osallistu viimeistään 11.3. Onnellisille voittajille ilmoitamme voitosta maanantaina 12.3.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net