Porekujan kolmoismurha

Perheenisän järkyttävä perhesurma paljastui useimmille lähinaapureillekin vasta aamun tv-uutisista. “Heräsin aivan tavallisesti ja autuaan tietämättömänä aamuyön järkyttävistä tapahtumista” kertoo tapahtumapaikan lähistöllä asuva mieshenkilö.”Kukaan ei voinut kuvitella, että omilla nurkilla tapahtuisi tällaista.”

Porekujalla Laajasalosta Santahaminaan vievän tien kulmauksessa sijaitsevan taloyhtiön surusta kertoi osaltaan myös heti aamulla puolitankoon vedetty Suomen lippu.

Tekijä on poliisille entuudestaan tuttu

Surmatyön kohteeksi joutuivat 1- ja 4-vuotiaat tytöt ja heidän äitinsä, jotka oli surmattu teräaseella. Surmatyön jälkeen perheenisä oli vielä yrittänyt sytyttää asunnon tuleen. Poliisin tietojen mukaan murhatyöhön syyllistynyt henkilö on heille entuudestaan tuttu.

itis-lehden toimitus esittää suruvalittelunsa uhrien omaisille ja ystäville.

Porekuja 1:n eteen oli jo heti aamulla tuotu surutyöstä kertovia kynttilöitä

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net