Näyttelyn avajaiset Stoassa ke 1.2. klo 18-20

Stoan galleriassa helmikuussa avautuva Helsinki-valokuvanäyttely on Stefan Bremerin huikea rakkaudentunnustus kotikaupungilleen. Näyttelyn kuvia on mukana myös kuvateoksessa Helsinki, jonka Kustannusosakeyhtiö Teos julkistaa näyttelyn avajaisten yhteydessä.

Pääkaupunki on aina ollut Bremerin rakkaimpia kuvauskohteita. Bremerin kuvissa Helsinki suorastaan räjähtää väreistä, kulttuurista, elämästä. Helsinki ei ole monumenttien kokoelma, vaan tapahtumien, kohtaamisten ja löytämisen kaupunki, jossa joka kulman takana odottaa pieni ihme, ja jossa maailmantähdet ja tuntemattomat jakavat saman, rakastamansa kaupungin. Bremerin kuvat syntyvät useimmiten uskaltautumalla jollakin tapaa vieraaseen ympäristöön tai seuraan, oli kyse sitten alakulttuurien kinkereistä tai korkeakulttuurin esiripun raottamisesta katsojalle.

Stefan Bremer on yksi tunnetuimpia suomalaisia nykyvalokuvaajia. Hänellä on ollut lähes 100 yksityistä näyttelyä kotimaassa ja ulkomailla sekä lukuisia ryhmänäyttelyitä. Hänen töistään on julkaistu yli kymmenen valokuvateosta, useita valokuvasarjoja sekä televisio-ohjelmia. Vuonna 2011 Bremer sai Helsingin kaupungin kulttuuripalkinnon.

Helsinki-näyttely on avoinna yleisölle Stoan galleriassa 2.2.–11.3.2012 ma–to klo 9–20, pe klo 9–18, la–su klo 10–16.

Stefan Bremer on yleisön tavattavissa taiteilijatapaamisissa Stoan galleriassa la 4.2. klo 14 ja ma 27.2. klo 17.

Näyttelyn avajaiset ja Helsinki-kirjan julkistamistilaisuus keskiviikkona 1.2. klo 18–20 Stoan galleriassa. Tervetuloa!

Stefan Bremer on median tavattavissa Stoassa myös ke 1.2. klo 11–13.

kuva: Stefan Bremer

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net