Stoa kutsuu asiakkaita mukaan ohjelmistosuunnitteluun

Haluaisitko olla mukana valitsemassa ohjelmaa Stoaan yhdessä Stoan kulttuurituottajien kanssa? Tule mukaan asiakaspaneeliin, niin pääset vaikuttamaan ohjelmistovalintoihin.

Stoan asiakaspaneeli aloittaa toimintansa keväällä 2012. Asiakaspaneeliin valitaan 10–15 eri-ikäistä helsinkiläistä. Mukaan toivotaan naisia ja miehiä, kantasuomalaisia ja muualta maailmasta Helsinkiin muuttaneita, aikuisia, nuoria, eläkeläisiä, kotiäitejä ja -isiä, työssäkäyviä ja työttömiä – siis kaikenlaisia helsinkiläisiä.

Asiakaspaneelin avulla halutaan lisätä kaupunkilaisten mahdollisuuksia vaikuttaa Stoan ohjelmistotarjontaan. Stoa on Itä-Helsingin alueen kulttuurikeskus, joka tarjoaa monipuolisia kulttuuritapahtumia, näyttelyitä ja taidekasvatuspalveluja.

Stoan asiakaspaneeli kokoontuu ensimmäisen kerran helmi-maaliskuussa 2012. Tarkempi kokoontumisajankohta ilmoitetaan asiakaspaneeliin valituille henkilöille. Jatkossa asiakaspaneeli kokoontuu noin 2–4 kertaa vuodessa. Asiakaspaneelin jäsenet saavat vapaalippuja Stoan esityksiin ja mahdollisesti myös muita etuja.

Asiasta kiinnostuneita pyydetään lähettämään ti 31.1.2012 mennessä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen marjo.haatainen@hel.fi tai postilla osoitteeseen Stoa / Marjo Haatainen, PL 4721, 00099 Helsingin kaupunki. Hakemuksessa on hyvä kertoa lyhyesti itsestään ja suhteestaan Stoaan.

Stoan asiakaspaneeli on osa tiedottaja Marjo Haataisen kulttuurituottajan ylempään ammattikorkeakoulututkintoon liittyvää opinnäytetyötä. Opinnäytetyössään Haatainen selvittää, onko asiakaspaneeli hyvä keino vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi Stoan kaltaisessa kulttuurikeskuksessa.

Lisätiedot:

Tiedottaja Marjo Haatainen, puh. (09) 310 88403, marjo.haatainen@hel.fi

Stoa

Turunlinnantie 1, Itäkeskus, Helsinki

www.stoa.fi, www.facebook.com/stoansivu

Stoa kutsuu asiakkaitaan mukaan asiakaspaneeliin

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net