uusivuosi vaihtui rauhallisesti

Itis-lehden ilmestymisalueella vuosi vaihtui tavanomaisen rauhallisesti. Muutamien juopumustapausten lisäksi keskustelua herättivät runsaat ilotulitteet ja etenkin niiden ampumistarutiinit. Itis-lehden tietoon on tullut tapauksia, joissa suosituimmaksi ilotulitteeksi nousseet padat ovat kaatuneet ja näin aiheuttaneet vaaratilanteita uudenvuoden juhlijoille. Isommilta vahingoilta on kuitenkin tiettävästi vältytty.

Ilotulitteet on usein parasta jättää ammattimiehen ammuttavaksi.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net