Nyt pelti rytisee

Päivälämpötilojen pysytellessä vielä reilusti plussan puolella, unohtuu helposti yöpakkasten aiheuttama teiden jäätyminen. Aamuliukkaus on syytä ottaa huomioon ajonopeuden lisäksi jo omia päivän aikatauluja rustattaessa. Siirtymiseen paikasta toiseen on yksinkertaisesti varattava enemmän aikaa.

Etenkin sillat ja lähialueet ovat liukkaudellaan yllättäneet monet autoilijat.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net