ITIS-LEHTI NYT JAKELUSSA

Itis-lehti kotiisi kannettuna tai noutotelineistä

Itä-Helsingin keskeiset kaupunginosat Itäkeskus-Puotila-Vartioharju-Puotinharju muodostavat selkeästi oman kokonaisuuden, jota kaupunkimedioiden kentässä aiemmin käsitelty osana Itä-Helsinkiä. Käytännössä Itä-Helsinki on jo pitkään ollut käsitteenä ja käsittelyalueena liian laaja. On ymmärrettävästi hankalaa viestiä Mellunmäen, Vuosaaren ja toisaalta Kruunuvuoren alueen asioista kaikkia kiinnostavalla tavalla. Alueellamme asuvien ja yritystoimintaa harjoittavien toivomuksena on jo pitkään ollut oman alueen asioihin keskittyvä lehti, josta voi lukea kotiympäristönsä asioista ja asukkaiden näkemyksistä kaupunginosalehdille tyypilliseen tapaan.

Itis-lehti jaetaan veloituksetta kotitalouksiin kuukauden toisena torstaina. Lehden voi myös noutaa kauppojen lehtitelineistä joita löydät mm.

itis-lehti on jakelussa Itäkeskuksen talousalueella.

K-Citymarket Itäkeskuksesta tai Itäkeskuksen kauppakeskuksesta.

Toivomme runsasta palautetta ja vastaamme lukijoittemme toivomuksiin kustannustaloudellisten realiteettien puitteissa.

 

Leave A Comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net