Tomi Salesvuo rules!

Funk with full power!!! Energinen vartioharjulainen musiikin monitoimimies Tomi Salesvuo.
Vartioharjuun perheineen asettunut musiikko Tomi Salesvuo on tuttu kasvo Puotilan Kartanolla. Lappeenrannasta kotoisin oleva musiikin maisteri lähti Helsinkiin Sibelius-Akatemiaan opis-kelemaan 17 -vuotiaana ja sillä tiellä ollaan.
-“Intohimoni musiikkiin syntyi jo lapsena muusikkoisäni kautta ja melko pian minulle selvisi, että minusta tulee rumpali”, Salesvuo kertoo.

Salesvuo

Salesvuo toimii Metropolian ammattikorkeakoulussa lehtorina opettaen Arabianrannassa rytmimusiikkia ja on musiikkiyrittäjä oman firmansa Musiikkisato Oy kautta. Tällä hetkellä työnalla on syksyllä ilmestyvä ensimmäinen soololevy Voice of Finlan-distakin tutulle Elna Rombergille sekä Tomin oman bändin East Funck Attacin toinen albumi. Tomi soittaa myös freelancerina useissa eri kokoopanoissa –“Tänä keväänä on konsertoitu mm.
klubeilla Sveitsissä ja Tanskassa kotimaan keikkojen lisäksi “ , hän jatkaa.

 

 

 

Funk Attack

Tomi Salesvuo ja East Funk Attack

Tomi Salesvuo East Funk Attack Anniina Karjalainen, laulu, Roope Löflund, saxofonit, Mari Talala, trumpetti, Kasperi Kallio, rhodes ja koskettimet, Marzi Nyman, kitaraMatias Kiiveri, kitara, Jarkkis Toivanen, basso, Joonas Kaikko, perkussiot, Tomi Salesvuo, rummut

Kuva: Musiikkisato Oy

 

Tomi Salesvuo East Funk Attack on vuonna 2013 perustettu yh-deksän henkinen funkjoukko. Rumpali Salesvuo säveltää biisejä ja sanoittaa niitä yhteistyössä Julia Vuorisen kanssa.

Bändin ensimmäisen levyn julkistamistilaisuutta vietettiin Ta-vastialla syksyllä 2014. Esikoisalbumi EFA julkaistiin mesenaatti-kampanjan tukemana syyskuussa 2014 ja sen jälkeen bändi on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea niin klubeilla kuin festivaa-leillakin.

Lähde mukaan musiikin mesenaatiksi!

-”Toisen levymme ”Rhythm is Da Thing” valmiiksi saattamisen
ympärille on avattu joukkorahoituskampanja Mesenaatti.me palvelun kautta ja levy julkaistaan Tavastialla 5. lokakuuta 2016.” Salesvuo kertoo. Bändi soittaa akustisen keikan Puotilan Kartanolla perjantaina 27.5. Joukkorahoitusillassa on jaossa in-foa kulttuurin tukemisesta ja ilta huipentuu East Funk Attack keikkaan, jolloin saadaan kuulla energistä uutta funk-musiikkia.

-” Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan kulttuurin joukkorahoitukseen. Tilaisuudessa on keskustelemassa Tanja Jänicke Mesenatti.me kulttuurin ja taiteen joukkorahoituspalve-lusta, gradun aiheesta Sibelius-Akatemiaan juuri viimeistellyt kulttuurituottaja Ville Repo sekä minä ” jatkaa Salesvuo.
Illan tuotto tiliintyy East Funk Attackin toisen albumin me-senointi kampanjaan.

Lähialueyhteistyötä kotimaisemissa

Musiikkisaton yhteistyö Kartanon kanssa alkoi kesällä 2014 kun Tomi ja Jonna Salesvuo ottivat yhteyttä Puotilan Kartanon myynti- ja markkinointipäällikköön Marika Lahteen ja kävivät tapaamassa häntä ja Puotilan Kartanon ravintoloitsija Pekka Pu-hakkaa –“Tomi ja Jonna käytännössä katsoen kävelivät sisään Svenkan ovesta yhden puhelun jälkeen ja siitä alkoikin yhteistyö, joka on tuottanut paljon huikeita tapahtumia” kertoo Marika Lahti. “ Ensimmäinen niistä oli Tomi Salesvuon ja bändinsä East Funk Attackin esiintyminen Svenkassa Taiteiden yö-tapahtumassa elokuussa 2014.”

Taiteiden yö 2014, East Funk Attack. Kuva: Marika Lahti

Taiteiden yönä Tapahtuma keräsi Svenkan terassin täyteen väkeä ja bändissä nähtiin mm. musiikin kameleontiksi kutsuttu monitaituri kita-risti Marzi Nyman ja laulusolisti Anniina Karjalainen, joka on tuttu Idolsien ensimmäiseltä kaudelta – “Yhteistyössä jär-jestäminen on jatkunut näihin päiviin saakka ja on ollut aivan mahtavaa on seurata Tomin ammattitaitoa sekä tapahtumien järjestäjänä että hänen esiintymistään muusikkona” Lahti vielä jatkaa.
Jatkona Taiteiden yölle toteutettiin Sami Pitkämön Jazzdinner keväällä 2015 ja muistissa on vielä ainutlaatuinen Jonna Ter-vomaa ilta viime lokakuulta.

Lasse Piirainen, Heikki Silvennoinen, Tomi Salesvuo ja Harri Rantanen Kuva Michael Winberg
Kuuluneena keväänä Kartanon All Stars bändin solistina nähtiin helmikuussa Suomi Lovesta tutu Osmo Ikonen ja huhtikuussa vuoron sai kitaristi Heikki Silvennoinen. –“Jatkoa on luvassa ja yhteistyötä syvennetään Kartanon kanssa kaikenlaisin suunnitelmin” Tomi vielä jatkaa.
Tomi Salesvuo East Funk Attack Feat. Mesenaatti.me

Perjantai 27.5. klo 19 Puotilan Kartanolla.

Liput 10 eur ennakkoon Kartanolta myynnissä nyt!

Teksti Marika Lahti

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net