Lelu-uintipäivä 22.5.

Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään lasten lelu-uintipäivä sunnuntaina 22. toukokuuta. Lelu-uintipäivänä lapset voivat ottaa halliin omat vesilelut mukaan, ja telmimään pääsee kaikissa Itiksen uimahallin altaissa kello 12.00–16.00. Lasten iloksi tarjolla on myös hallin omia vesileluja, ja vedessä peuhaamista tahditetaan ämyreistä soitettavalla lastenmusiikilla.

Lelu-uintipäivänä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, eli alle 7-vuotiaat lapset pääsevät maksutta, 7–17-vuotiaiden pääsymaksu on 2,50e ja aikuisten pääsymaksu on 5,50e (muut 3e).

Maan alla sijaitsevaan massiiviseen Itäkeskuksen uimahalliin mahtuu kerralla peräti 1000 kuntoilijaa. Hallissa on ison 50 metrin altaan lisäksi myös lasten-, opetus-, kylmävesi- ja poreallas, kuusi saunaa ja höyrysauna, kuntosali, hyppytorni sekä kaksi vesiliukumäkeä, jotka ovat etenkin lapsien suursuosiossa.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net