Ari Hursti köyhien linnanjuhlilla

Ari Hursti on Radio Aallon juontaja sekä tunnettujen hyväntekijöiden, Heikki ja Veikko Hurstin, jälkeläisiä. Kun häneltä kysytään, aikooko hän jatkaa isänsä ja isoisänsä elämäntyötä, vastaus ei ole kieltävä eikä myöntävä. Hursti elää radiotyön ohella tavallista elämää, mutta joulu käynnistyy tärkeällä tapahtumalla.

 

  • Tämä syksy on ollut työntä Olen aloittanut myös kuntokuurin, ja elänkin työn, kodin ja treenaamisen muodostavassa kolminaisuudessa, Hursti sanoo.
  • Tavoitteenani on saada itseni parempaan kuntoon. Minulla on oma personal trainer, jonka lisäksi teen itsenäisiä Olen niin monta vuotta ollut tekemättä mitään, että on hyvä, kun joku saa minut pysymään ruodussa. Tykkään myös siitä, että minulla on tavoitteita, joihin tähdätä.

 

Mikäli Hursti ei olisi päätynyt media-alalle töihin, saattaisi hän olla tekemässä Lapissa lohensoutujokiveneitä ja eräoppaan töitä.

 

  • Siihen tosin pitäisi hankkia koulutus, eikä avovaimon välttämättä pitäisi ideasta, Hursti toteaa hyvä
  • Toinen vaihtoehto radiotyön sijaan olisi todennäköisesti mainostoimisto.

 

Työelämään mahtuu miltei kaikilla ihmisillä monenlaisia kokemuksia, joista osa ei välttämättä tule päätymään moitteettoman työntekijän elämäntaito-oppaaseen.

 

  • Joskus olen saattanut laittaa vahingossa musiikkikappaleen sijaan mainoksia, ja kerran tehdessäni Ellenin (Jokikunnas) kanssa iltapäiväohjelmaa meitä nauratti niin, että oli pakko laittaa spiikin sijaan musiikkia soimaan.

 

Hursti juonsi tänäkin vuonna perinteiseen tapaan järjestetyt köyhien linnanjuhlat. Vaikka osallistujatkin elävät omalla tavallaan surullisissakin elämäntilanteissa, tilaisuus on aina kaunis.

 

– Minun jouluni lähti käyntiin tapahtumasta, ja tilaisuus on mielestäni aina kaunis. Yksinäisyys iskee usein tavallista pahemmin jouluna, ja jos ei olisi varaa esimerkiksi jouluateriaan, sen sieltä sai. Se on mielestäni hienoa.

 

Iida Rekunen

Kuva Nelonen media

Leave A Comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net