Tutustumaan Kalasatamaan

Kalasatama goes Parrulaituri -tapahtuma vie tutustumismatkalle rakentuvaan Kalasatamaan 5. syyskuuta.

Kalasatamaan tutustutaan kävelykierroksella, jonka aikana kuullaan alueen suunnittelusta, arkkitehtuurista ja kadunnimien taustoista sekä älykkäistä asumisen ratkaisuista. Kävelyllä osallistujat kuvaavat Kalasatamaa ja jakavat kuvia käyttäen Instagram-sovellusta.

Kävelykierros alkaa Parrulaiturilta kello 13. Tunnin mittaisen kierroksen jälkeen kuvia kokoonnutaan katsomaan sisätiloihin, jossa keskustelu älykkään kaupungin palveluista jatkuu.

Parrulaiturilla voi nauttia pientä purtavaa kello 12–15. Lapsille on jaossa rantapalloja, joita voi tussailla omannäköiseksi.

Tilaisuus on maksuton. Tarkemmat tiedot tapahtumasta saa osoitteesta laituri.hel.fi/tapahtumat. Tapahtuman järjestää Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto yhteistyössä Forum Viriumin kanssa.

Kalasatama goes Parrulaituri on yksi Helsingin Rantakesä-tapahtumista. Helsingin rannoilta on varattu 14 paikkaa avoimille yleisötapahtumille, joita kuka tahansa voi järjestää. Tapahtumakonseptin tavoitteena on aktivoida rantojen käyttöä ja tehdä rantareittiä tunnetuksi.

Tapahtuma liittyy myös kaupunkisuunnittelun info- ja näyttelytila Laiturin näyttelyyn Veteen piirretty viiva. Näyttely nostaa esiin Helsingin rantareitin parhaita paloja. Näyttelyyn liittyy myös Laiturilla 10. syyskuuta järjestettävä Lisää elämää rannoille -seminaari sekä Töölönlahden instawalk 12. syyskuuta. Ne ovat myös Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net