Dubai haastaa Kanarian

 

Dubai on kovaa vauhtia haastamassa Kanariansaaret talven ykkösmatkailukohteena. Isoista halpalentoyhtiöistä ainakin Norwegian on aloittanut suorat lennot Helsingistä Dubaihin. Tämä mahdollistaa itse matkansa buukkaavien lisääntyvän innostuksen kohdetta kohtaan. Uutena kisaan on ilmoittautunut matkatoimisto Apollo, joka keskittää nyt talven valmismatkavolyymejaan Arabiemiraatteihin.

Auringonpalvojien paratiisi

Dubain etuna on uutuusarvon lisäksi, vain noin kuuden tunnin lentomatkan päässä odottava varma aurinko.  Dubaissa ei ole samanlaista riskiä viileistä pilvipäivistä kuin Kanariansaarilla. Käytännössä Dubaissa paistaa aina aurinko ja lämpötila on talvikuukausinakin 30 asteen tietämillä. Joillekin tämä on jo liian kuumaa ja silloin viilennystä löytää Dubain huikeista kauppakeskuksista, jotka jo yksinään ovat useamman vierailun arvoisia ja tietysti ilmastoituja. Kauppakeskuksista ehkä tunnetuimmassa Dubai Mallissa on käsittämättömät 1.200 kauppaa ja ravintolaa. Dragon Mart kauppakeskus on puolestaan useamman jalkapallokentän kokoinen messumarkkina-alue, jossa kannattaa piipahtaa ennen kuin kuluttaa matkabudjettinsa kalliissa merkkitavaraliikkeissä.

Alueelta löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle; maailman korkein rakennus Burj Kalifa , käsittämättömän suuret tekopalmusaaret, upeat vesipuistot ja paljon muuta. Matkalle aikovan kannattaakin googlettaa muiden matkakokemuksia ja laatia lista paikoista joissa ainakin aikoo käydä.

Dubain matkahinnat Kanarian tasolla

Apollo satsaa Arabiemiraatteihin isosti ja on aloittanut strategisen yhteistyön Emirates -lentoyhtiön kanssa Tukholmasta ja Kööpenhaminasta. Ajatuksena on tarjota vaihtoehto Kanarialle talvikautena.

– Arabiemiraattien vahvuuksia ovat hyvä hotellitaso, aurinkotakuu ja erittäin kilpailukykyinen hinta. Yhteistyömme on suurta ja tavoitteena on kasvaa vuosi vuodelta, tuplaamme volyymit ensi vuonna, sanoo Apollon pääjohtaja Leif Vase Larsen.

– Satsauksemme ansiosta saamme hinnat aivan toiselle tasolle kuin ennen. Edullisimmillaan hinnat ovat Kanarian tasolla, sanoo Leif Vase Larsen.
Lentoyhtiöissäkin jo valinnan varaa
Suomesta lentoja Dubaihin operoi perinteisesti myös  Finnair. Viikon lento + hotellipaketin hinta on edullisimmillaan Suomesta 595eur, Ruotsista Emiratesin lennolla lähtöhinta on 4 498 SEK. Apollo operoi myös Kööpenhaminasta 1.12.2015 alkaen. Lennot liikennöidään superjumbo Airbus A380:lla, johon mahtuu peräti 650 matkustajaa.

Leave A Comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net