Kivensilmässä popahtelee

Galleria Kivensilmä popahtelee jatkossa, ja välillä voi olla taukoja. Syyskuussa gallerian valloittaa Saarelaiset, Harakan taiteilijoiden yhteisnäyttely. Näyttelyyn liittyy Heikki Mäntymaan performanssi,4 esitystä, joista yksi on 19.9. Myllypuro-päivänä klo 14-15.

Galleria Kivensilmä

Kivensilmänkuja 3 C

00920 Helsinki

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net