SADONKORJUUJUHLAT 30.8

"OODI OMENALLE" PUOTILAN KARTANON SADONKORJUUJUHLAT 30.8.2015 klo 12-16.

Puotilan kartanolla vietetään Sadonkorjuujuhlia elokuun viimeisenä sunnuntaina teemalla Oodi omenalle. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Ohjelmassa on omenainfoa ja Puotilan kartanoalueen esittelykierros Birgitta-neidon ja vara-amiraali Cronstedtin seurassa. Lasten kirjoihin erikoistunut Toukkabussi on paikalla ja kuvittaja tapaa lapsia.

Oodi omenalle, omenainfoa ja sadonkorjuutori

Sadonkorjuutorilla on omenatuotteita, yrttejä, sienineuvontaa ja elonkorjuuajan tuotteita. Sadonkorjuutorilla mukana ovat: Luomutila Lähdeahon omena, Puotilan ruokapiiri, Puotilan Martat, Vartiokylän seurakunnan vapaaehtoistyö ja Vartiokylän omakotiyhdistys ja Aloe Vera Puotila.

Maukkain omenahillo, paras palsta ja omenakuvat palkitaan

Puotilan kartanon ystävät ja Puotilan seura järjestävät toisen kerran leikkimielisen viljelykilpai-lun. Asiantuntijaraati arvioi palstojen satoa ja makumaailmoja osana Sadonkorjuujuhlan ohjel-maa ja parhaat palkitaan. Puotila Seura palkitsee vuoden 2015 parhaan palstan. Omena-aiheisia -piirustuksia tehneet ala-asteen oppilaat palkitaan.

Sadonkorjuubuffet ja juhlamusiikkia

Musiikista vastaa Stadin Juhlaorkesteri ja Vartiovuoren poikain kenttäorkesteri. Puotilan kappe-lissa on ilmainen konsertti "Ennen saatuja sanoja. Puotilan kartanossa tarjoillaan maksullinen Sadonkorjuubrunssi ja Cafe Svenkasta on saatavissa kartanon omenapiirakkaa.

Tapahtuman järjestäjät: Puotilan kartanon ystävät ry, Puotila seura, Kiinteistöyhtiö Puotilan kulttuurikartano , Puotilan kartano ja Cafe Svenkka.

Tapahtuman osoite: Puotilan kartano, Puotilantie 7, 00910 Helsinki

Lisätietoja:

Iiris Tukiainen

Puotilan kartanon ystävät ry

050-5741720

Lisätietoja:

www.puotilankartano.fi

www.kartanonystavat.fi

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net