Asukasilta 17.9.

Tule keskustelemaan Vartiokylän alueen asioista 17.9. Mikä on Puotilan ostarin tulevaisuus? Miten Marjaniemen ja Puotilan rantoja kehitetään jatkossa? Millaisia liikennesuunnitelmia on Itäväylän ja Kehä I risteyskohtiin? Mikä sinua vaivaa tai häiritsee alueella vai onko sinulla kiitoksia kaupungille?

Virastot ja asukkaat kohtaavat torstaina 17.9.2015 ylipormestarin asukasillassa. Kaupunginjohtaja Jussi Pajusen isännöimässä tapahtumassa kaupungin virastojen virkamiehet vastaavat asukkaiden kysymyksiin alueen ajankohtaisista aiheista. Vartiokylän ylipormestarin asukasillassa käsitellään Itäkeskuksen, Marjaniemen, Puotilan, Puotinharjun, Vartioharjun ja Roihupellon alueiden asioita.

Aika ja paikka: Torstai 17.9.2015 klo 18.30 – 20.30 Vartiokylän yläasteelle (Rusthollarintie 6).

Kaikille alueen asukkaille jaetaan kutsut kotiin alkusyksyn aikana.

Ennakkokysymyksiä virkamiehille voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: asukasyhteistyo@hel.fi

Tilaisuuden järjestää Helsingin kaupunginkanslian asukasyhteistyötiimi yhdessä Puotila-seuran ja Marjaniemen kiinteistönomistajat ry:n kanssa

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net