Aurinkofestivaalit pe 21.8.2015

Itähelsinkiläinen aurinkofestivaali saa energiansa auringosta perjantaina 21.8.

Itähelsinkiläinen aurinkofestivaali saa energiansa auringosta perjantaina 21.8. Itä-Helsingin Vihreät ja Vuosaaren Vihreät järjestävät aurinkosähkövoimalalla toimivan Vihreät aurinkofestivaalit-musiikkitapahtuman Roihuvuoren Kirsikkapuistossa perjantaina 21.8. klo 17–21. Tapahtumassa esiintyvät Rinneradio, Universe, Kepes Mode, Rauhatäti ja DJ Karhu.

Yhden illan festivaalin tarkoitus on osoittaa uusiutuvan energian olevan riittävä ja toimiva vaihtoehto moneen tarkoitukseen. Yhtä pitkää aurinkovoimalla toimivaa musiikkitapahtumaa ei ole tiettävästi Suomessa aikaisemmin järjestetty.

Tilaisuuden tekniikasta vastaava energia-asiantuntija ja tietokirjailija Janne Käpylehto vakuuttaa, että sähköä riittää: "Paikalle pystytettävä aurinkovoimala tulee todennäköisesti tuottamaan sähköä enemmän kuin mitä festarin aikana käytetään. Mainio fiilis, kun järeä PA-laitteisto kokonaisuudessaan toimii paikalla tuotetulla uusiutuvalla energialla!"

Itä-Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Turkka Louekari odottaa tapahtumaa innoissaan: "Itä-Helsingistä on jo Kivikon aurinkovoimalankin myötä tulossa varsinainen auringon kaupunginosa. Pienempiäkin projekteja on ollut jo esimerkiksi Herttoniemessä. Keinot uusiutuvaan ja hajautettuun energiantuotantoon ovat jo olemassa. Nyt kun hintakin alkaa olla kunnossa, kiihtyy rakentaminen entisestään."

Lisätietoja:
energia-asiantuntija ja tietokirjailija Janne Käpylehto
puhelin 040 580 6380
janne.kapylehto

Itä-Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Turkka Louekari
puhelin 044 995 9339
turkka.louekari

Vihreät aurinkofestivaalit / The Green Sun Festival 21.8.

Vielä on kesää jäljellä!

Tälle festivaalille aurinko tarjoaa paitsi puitteet myös energian. Tarkoituksemme on näyttää, että uusiutuva energia toimii jo tänään, minkä takia tapahtuma pyöriikin kokonaan paikan päällä tuotetulla aurinkoenergialla.

Tule nauttimaan maksuttomasta musiikista, elokuisesta perjantai-illasta ja auringosta!

OHJELMA

17-18 Universe
18-19 Rauha-täti & Tes La Rok
19-20 Kepes Mode
20-21 Rinneradio
20.58 Aaurinko laskee

Tapahtuman järjestävät Itä-Helsingin Vihreät ja Vuosaaren Vihreät.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net