Leikkipuistojen kesäruokailu alkaa

Leikkipuistoissa tarjotaan ilmainen ateria kello 12. Se on tarkoitettu alle 16-vuotiaille lapsille. Ruokailuun tulee ottaa omat astiat mukaan. Astiat pestään kotona. Puistossa on tarjolla juomavettä. Tarjolla on jokainen arkipäivä pääasiassa keittoja.

Ruokalista ajalle 1. kesäkuuta – 11. elokuuta on julkaistu kaupungin verkkosivuilla.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net