Idän pisteessä juhlitaan tyylillä!

Itäkeskus on muuttunut vuosien varrella yhä näyttävämpään suuntaan, ainakin mitä kauppakeskukseen ja sen ympäristöön tulee. Itäkeskus itsessään ei kuitenkaan käsitä pelkästään Itistä itseään, vaan myös sen ympäristössä olevat rakennukset sisältävät paljon sellaisia paikkoja ja asioita, josta kaikki eivät edes tiedä. Ainakaan vielä. Idän piste ei tee poikkeusta tähän, sillä monet tietävät jo sen, että ”perinteisen” iltaravintolan lisäksi löytyy niin tyylikkäät kokous- lounge- kuin saunatilatkin.

– Tämä ei ole ihan perinteinen lähiöravintola, tuumaa Idän Pisteen omistaja Ari Lahikainen.

– Olen pyörittänyt tätä ravintolaa perheeni avulla jo 18 vuoden ajan. Tämä on minulle kuin projekti; aina on jotain kehitettävää.

Jotkut saattaisivat turhautua sellaisesta, mutta kehittämisen tarve ei näytä kuitenkaan harmittavan Lahikaista. Näinä epävarmoina aikoina oman firman pysyvyys ei konseptista huolimatta ole itsestään selvää, ja sen myötä Lahikainen onkin oppinut arvostamaan ravintolaansa entistäkin enemmän. Asiakkaita kuitenkin riittää; puhelin soi haastattelun aikana useammankin kerran, josta päätellen tilat ovat hyvinkin kysyttyjä. Tilat eivät kuitenkaan joutune silkkaan yksityiskäyttöön niin, että pääsy sisään olisi vain harvoille ja valituille, eikä uusia asiakkaita tosiaankaan käännytetä ovelta.

– Haluan, että Idän Piste on sellainen paikka, jossa voi piipahtaa vaikkapa työpäivän jälkeen. Täällä käyvät niin sanotut tavalliset, toimeentulevat ihmiset, ravintoloitsija painottaa.

Huippuluokan karaokelaitteet käytössä kolmella kielellä

Idän Pisteessä on erityisesti painostettu huippuluokan karaoketekniikkaan ja lauluvalikoimista voi valita sekä suomen-, englannin- tai jopa venäjänkielisiä kappaleita. Tiloja voi vuokrata vaikka kokouksia ja saunailtoja varten, jopa ”avaimet käteen”-periaatteella ja ravintolassa vietetäänkin esimerkiksi synttäreitä, polttareita, hää- ja valmistujaisjuhlia sekä sesongin mukaisia juhlia, erityisesti pikkujouluja.

– Moni haluaa istua meillä iltaa ostosreissun jälkeen, varata oman kabinettitilan karaokelaitteineen tai saunoa kattoterassisaunatiloissamme, Lahikainen toteaa.

– Olemme iloisia siitä, että myös matkailijat ovat löytäneet meidät. Sekä virolaisten että venäläisten vieraidemme osuus on noussut tuntuvasti ”tee ostokset, heitä vapaalle ja viihteelle”- kolmion myötä.

Viihteellä tarkoitetaan tässä tapauksessa sekä virvokkeiden nauttimista että erilaisia esiintyjiä, kuten stand-up-koomikkoja ja jazz-yhtyeitä. Ajan hengen mukaisesti Idän Piste ilmoittaa tapahtumista ja kuulumisistaan nettisivujensa lisäksi myös esimerkiksi Facebookissa.

– Olemme vuosi vuodelta kasvaneet asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti ja laajennamme aina tarjontaamme kysynnän mukaan, Lahikainen painottaa.

– Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi Idän Pisteeseen!

 

Iida Rekunen

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net