Peruskivien muurausta!

Helsingin Kruunuvuorenrannassa on tällä viikolla muurattu peruskivi 170 Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimiston rakennuttamalle asunnolle.  Kyseessä  on Kruunuvuorenrannan ensimmäinen asuntokortteli, keskeisellä paikalla uutta asuinaluetta.

”Tässä kokonaisuudessa asuntojen kohtuulliset hinnat yhdistyvät onnistuneesti korkeatasoiseen kaupunkikuvalliseen arkkitehtuuriin”, toteaa toimitusjohtaja Sisko Marjamaa Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimistosta ATT:sta. Rakennettavan korttelin suunnitelmat perustuvat vuonna 2011 ATT:n järjestämän suunnittelu- ja tarjouskilpailun voittaneisiin ehdotuksiin.
Kruunuvuorenrantaan rakennetaan merellinen korkeatasoinen asuinalue kaikkiaan noin 11 000 asukkaalle Laajasalon öljysataman paikalle ja sen lähiympäristöön. Alue tarjoaa kaupunkiasumista lähellä luontoa. Alueen katujen, kunnallistekniikan ja asuintalojen rakentaminen on käynnissä ATT tulee rakennuttamaan Kruunuvuorenrannan eri alueille useita eri hallintamuotoja käsittäviä asuntokohteita. Skanska kehittää omia asuntokohteitaan suunnittelualueella, jonka kaavoitusprosessi on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2015 aikana.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net