Hammaslääkäreitä Itikseen!

Tänä syksynä 25 vuotta täyttänyt Maamerkin hammaslääkärit Oy on toteuttanut mittavanuudishankkeen ja avannut täysin uudet toimitilat Itäkeskuksessa.

Maamerkin hammaslääkäreiden uusi vastaanotto sijaitsee aivan Itäkeskuksen Maamerkin vanhan tornitalon läheisyydessä Asiakkaankatu 3:n kiinteistössä. Hanke on toteutettu yhteistyössä rakennuttajana toimineen Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:n kanssa.
Uuden keskuksen viralliset avajaiset pidettiin viime perjantaina lokakuun 10. päivä. Mukana avajaispäivässä oli asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden lisäksi runsaslukuinen joukko liike-elämän vaikuttajia sekä toimialan sisältä että ulkoa. Tervehdyksensä paikalle toivat mm. Suomen hammaslääkäriliiton sekä Itä-Helsingin Yrittäjien puheenjohtajat. Avajaispäivän kutsuvierastilaisuudessa tilat vihki käyttöön yrityksen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Juha Lindgren.
Laadukas hammashoito on asiakkaan etu Maamerkin hammaslääkäreiden uusi vastaanotto on nyt valmistuttuaan yksi Itä-Helsingin suurimmista ja nykyaikaisimmista yksityisistä hammaslääkäriasemista. Se tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja kattavat hammashoidon palvelut perushammashoidosta vaativiin erikoishammashoidon toimenpiteisiin. Vastaanotolla työskentelee jo tällä hetkellä pitkälti toistakymmentä alan
huippuammattilaista ja lisäksi uusi keskus työllistää muuta hoitohenkilökuntaa ja työntekijöitä eritehtävissä.
Käytössä ovat ajanmukaiset välineistöt mm. digitaalinen kuvantaminen sekä alan uutta tekniikkaa edustavat anestesia-, hammaslaser-, ja Cerec3D-laitteistot. Uusien tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu alan hoitolaitoksia koskevat viimeisimmät vaatimukset pitkälle tulevaisuuteen. Tämä näkyy mm. ympäristökriteerit ylittävässä nukutuskaasujen poistojärjestelmässä ja kemikaalijätteiden käsittelyssä. Lisäksi tilaratkaisuissa on pyritty kiinnittämään erityistä huomiotapotilasturvallisuuteen, asiakkaiden viihtyvyyteen sekä hoitohenkilökunnan työn sujuvuuteen,kertoo omistajan taholta hallintojohtajaJuha Paajanen.
Uudet tilat avaavat uusia mahdollisuuksia
Paajanen kertoo, että Maamerkin hammaslääkäreiden sijoittuminen uuteen kiinteistöön on hyvin luontevaa koska samassa rakennuksessa toimii
muitakin terveysalan yrityksiä. Myös ison alueellisen TE-keskuksen siirtyminen hiljattain samaiseen rakennukseen kertoo osaltaan paikan vetovoimaisuudesta.
Maamerkin hammaslääkärit Oy panostaa uusien tilojensa myötä erityisesti sen erikoishammashoidon palveluihin ja niiden tarjontaan. Erikoishammashoidon ydinosaamisen vahvistamisella halutaan osaltaan tukea alueen muita yksityisiä vastaanottoja sekä myös julkista terveydenhuoltoa. Uudessa keskuksessa kyetään vastaanottamaan erikoishammaslääkärin konsultaatioon tai toimenpiteeseen tulevia lähetepotilaita nopeasti ja kustannustehokkaasti kauempaakin pääkaupunkiseudulta. Hammashoidonpalveluita tarjotaan myös alueen yrityksille osaksi kattavaa, kannustavaa ja tuloksellista työterveyshuoltoa, kommentoi Paajanen.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net