Partiomestaruus Kulosaareen!

Partiomestarin tittelistä kisasi 10 tarpojavartiota eri puolilta Suomea. Kärkikolmikon osalta tasaväkisen kilpailun lopullisen voittajan ratkaisi Turun linnassa käyty finaali, jonka voittajaksi suoriutui Pääkaupunkiseudun Partiolaisia edustanut Piraatit-vartio Kulosaaren Meripartio–lippukunnasta.

”Piraatit olivat hyviä puhaltamaan yhteen hiileen, käyttämään luovuutta ja olemaan kaikissa tehtävissä täysillä mukana. Piraattien toiminnassa korostui myös toisten vartioiden auttaminen ja tsemppaaminen, minkä huomioimme myös tehtävien arvioinnissa”, toteaa kilpailun johtaja
Antti Knuuti.
Selviytymistaitoja mitattiin televisiokameroiden edessä Yle TV2:lla juuri päättyneessä Partiomestari-ohjelmasarjassa tarpojaikäiset, eli 12–15-vuotiaat nuoret kisasivat erilaisissa yhteistyö- ja selviytymistaitoja vaativissa partiotaitotehtävissä. Mukana nähtiin useita omien alojensa huippuja opastamassa nuoria seikkailijoita. Suunnistustehtävässä partiolaiset seikkailivat metsässä MM-suunnistaja Mårten Boströmin opastuksella ja ruokatehtävän tuli metsäkeittiöön kokkaamaan Suomen tunnetuin nuorisokokki Junior Master Chef -voittaja Erika Björkskog.
Meripelastustehtävässä mukana oli Rajavartiolaitos ja Suomen suurin pelastushelikopteri Super Puma. Vartioiden valmentajana ja partioässänä toimi löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman.
”Partio on ollut meidän elämän paras idea koskaan”
Kulosaaren Piraattien 14-vuotiaat Ella-Maria ”Ella” Simpanen, Oona Kivialho ja Helmi Halttunen pitävät Partiomestari-ohjelmaan osallistumista upeana kokemuksena.
”Kisa tarjosi meille mahtavia ja ainutlaatuisiamuistoja, uusia ystäviä ja itsensä ylittämistä. Parasta Partiomestarissa oli se mahtava tunnelma joukk
ueiden kesken koko kisan – ja tietysti maaliintulohetki”,tytöt listaavat.
Partiosta kiinnostuneille Piraatit lähettävät terveisiä: ”Partio on ollut meidän elämän paras idea koskaan ja me suositellaan sitä kaikenikäisille!”

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net