Seagulls

Helsinki Seagulls palautti korisliigapelit Helsinkiin

Vasta viime vuonna toimintansa aloittanut Seagulls perustettiin nostamaan helsinkiläinen miesten koripalloilu takaisin Korisliiga-tasolle. Seagullsien miesten edustusjoukkue pelasi viime kaudella I-Divisioonassa ja Mikko Larkaksen luotsaama joukkue varmisti tavoitteena olleen nousun Korisliigaan kaudelle 2014-15 voittamalla Divari A:n finaaleissa BC Nokian.

”Lokit” keskittyy huippukoripallon kehittämiseen

Helsinki Seagulls, tuttavien kesken pelkkä Gulls tai “Lokit”, keskittyy miesten huippukoripallon kehittämiseen Helsingin ja Vantaan alueella. Projektin taustalla on 13:n alueella toimivan korisseuran näkemys siitä, että Stadissa tarvitaan vahva miesten joukkue. Seagullsin tavoitteena on tarjota helsinkiläisille korisfaneille pohjoismaiden parasta huippukoripalloa ja alueen lupaavimmille junioreille urapolku lajin huipulle.

Kausi 2014-15 starttaa 1.10.

Lokit pelaavat kotiottelunsa legendaarisessa korispyhätössä, Töölön Kisahallissa, joka sijaitsee Helsingin Töölössä.
Kausi alkaa 1. lokakuuta klo 18.30 kotiottelulla Kauhajoen Karhuja vastaan.

Comments are closed.

itis-lehti

Itäkeskuksen, Puotilan, Puotinharjun, Vartiokylän ja Marjaniemen alueiden oma ja riippumaton kaupunginosamedia.

Ilmestyminen

Nettilehteä päivitetään päivittäin. Painettu lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena torstaina ja sitä jaetaan lehtitelineistä eripuolilla ilmestymisaluetta, sekä kotitalouksiin ja kivijalkayrityksiin.

Yhteystiedot

itis-lehti
Toimitus
p. 041-7540305
toimitus@itis-lehti.net
Myynti
p. 045-2610240
myynti@itis-lehti.net